Filmmuziek

Film scores

Bas van Otterloo schreef de filmmuziek voor de Nederlandse Speelfilm ‘De Inspirator’ (later meer muziek uit deze film). Met zijn vrouw Katelijne van Otterloo schreef hij ook de titelsong ‘SOMETHING” waarvan ook een videoclip is gemaakt door de regisseur  van de film Hans Breetveld en cameraman Ronald Kerkman. Zang: Katelijne van Otterloo (Tevens te beluisteren via Spotify )

Interview Bas van Otterloo in de Volkskrant: “Een simpel themaatje”

Bas van Otterloo schreef deze indrukwekkende filmmuziek / film score voor de Nederlandse speelfilmHet Woeden Der Gehele Wereld van producent Rob Houwer en regisseur Guido Pieters. Een vrije verfilming van de gelijknamige bestseller roman van auteur Maarten ’t Hart. Deze filmmuziek is uitgevoerd door het Metropole Orkest o.l.v. Hamish McKeich.
Ook was Bas van Otterloo verantwoordelijk voor de gehele muziekregie van deze speelfilm.

Bas van Otterloo schreef de muziek voor de Nederlandse speelfilm ‘Als je verliefd wordt’. Een Nederlandse romantische komedie uit 2012, geproduceerd door Rob Houwer en geregisseerd door Hans Scheepmaker. De film is gebaseerd op de roman uit 1980 ‘Hoge hakken, echte liefde’ van Dimitri Frenkel Frank. Ook was Bas van Otterloo verantwoordelijk voor de gehele muziekregie.
Bas van Otterloo schreef in 2012 de muziek voor de korte film “Helden van de Nederlandse Luchtvaart” in opdracht van POPOV. Deze film wordt dagelijks enkele malen vertoond in het Aviodrome in Lelystad.

Interesse in mijn filmmuziek of zoekt u een goede muziekproducent?

Share This